ALLNIGHTER 5é ANIVERSARI


El passat 7 d'abril però de l'any 2012 naixia l'Allnighter, si companys i companyes aquest espai ha complert 5 anys, el repte que em vaig marcar el dia que vaig decidir fer rodar el disc a la nostra Allnighter virtual, malgrat trobar-nos en una situació dificil a hores d'ara l'Allnighter no s'atura, de ben segur prompte podrem dedicar-li el temps que es mereix i continuar fent-lo més gran cada dia.
Vull agrair a totes les bandes, botigues, selectors, locals... que han col.laborat durant aquest 5 anys i especialment a tota la gent que els segueix cada setmana i tots aquells i aquelles que d'una manera o altra participen per que açò puga continuar endavant.
Com he dit abans malauradament en aquests moments no li puc dedicar el temps que es mereix, tot i això durant els propers mesos tractarem de cel.lebrar l'aniversari amb diverses festes itinerants  i si tot va be ho culminarem amb un gran aplec modernista Camp de Morvedre cap a finals d'any.
A continuación us deixem el video que vaig presentar el passat Aplec d'Aplecs Modernista dels PPCC a  Constantí (Tarragonés) on diverses bandes i selectors ens feliciten per aquest 5é aniversari, vull agrair a tots i elles el detall així com a la gent que no ens va poder fer arribar el seu video per quaestions diverses, no nomenaré ningú per no deixar ningú fora.
Xics i xiques res més a dir ja sabeu... Deixeu caure l'agulla, feu girar el disc, no descuideu la vostra imatge i no deixeu de ballar, això no ha fet més que començar... esteu a l'Allnighter.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew