Entrevista a... BETTY FISH & THE SHARKS



- Conteu-nos  breument la històri de la banda, qui la forma i d'on vénen els membres, residència del grup, altres bandes on heu participat etc?
El grup sorgeix com un projecte de party-band que incorporar l'estètica dels primers anys amb un repertori que combina peces de Tamla Motown amb la musica de còctel d'aquells anys. Va ser un concepte desenvolupat per l'australiana Lisa-Jane Roberts o Betty en aquest cas i Òscar. Tenim residència a l'Alcúdia (La Ribera) i tots hem estat membres d'altres bandes anteriorment. Oscar Briz (Banderas de Mayo, Beat Dealers, The Whitlams, etc.) és un autor amb àmplia discografia, Lisa-Jane, ha participat des dels anys '90 a molts dels seus projectes. Vicent Millo és també antic col·laborador  (Golden Slumbers, The Creets, Píldora X, Los Pajaros, Beat Dealers, etc) Nacho Villanueva, al baix també te un ampli  bagatge de grups.

- Compagineu Betty Fish & The Sharks amb algún altre projecte actualment?
Lisa-Jane i Oscar Estem a Els Florentins, un trio amb el violinista Jordi Silvestre. A part clar, Oscar té el seu propi projecte amb el que ha editat un album fa un parell de mesos. Vicent toca amb Nacho a Glass Onion, grup que versioneja als Beatles. També acompanya Dani Miquel i és membre d'unaBig band, Nacho forma part del quartet d'Oscar, de nou des del 2013.

- En quins estils podriem dir es mou el so de la banda?
El repertori ha virat cap a sons més soul, més Northern soul si es vol dir, deixant de banda una mica els punts kitsch brasilers a l'estil Sergio Mendes que requereixen d'una banda més gran, amb més instruments. 

- Parlem de referents, quins artistes influèncien clarament el grup?
Com hem comentat abans, principalment artistes de Tamla Motown, a banda d'això tal vegada cal nomenar Dusty Springfield com a cantant més present en quant a referència.

- De què es composa el vostre directe versions, temes de propis?
No tenim intenció de gravar, ni de crear temes propis, ene dediquem a oferir una sessió de ball intensa amb un directe ben executat i una imatge impecable, per als aficionats i aficionades al gènere.

- Teniu enregistrat algún treball d'estudi o teniu pensat enregistrar en breu?
Completant la resposta anterior, la resposta es no, basicament la banda es centra en el directe.

- Algo més que afegir, próximes actuacions...
Lo més pròxim dissabte dia 12 al 33rpm del carrer Linterna de València i el 15 d'abril a la sala Edad de Oro de la mateixa ciutat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew