Entrevista a... THE ROYAL ROOSTERS

Seguint el fil de la darrera entrada del bloc, avuí us presentem una de les bandes encarregades de posar la música en directe al próxim Rhythm & Beach Mod & Sixties Weekender 2015, que recordem tindrà lloc els próxims dies 18 i 19 de setembre a la ciutat de Castelló. Si posant el punt jamaicà a l'event tenim als locals Bandits, per l'altra banda i com a embaixadors dels sons més própers al rock and roll i el rhythm & blues tenim als Royal Roosters, banda emergent però amb un bon grapat de bons músics curtits en allò de pujar als escenaris i fer moure els malucs al personal amb altres bandes. Doncs amb els Royal Roosters hem parlat i això es el que ens han dit:


- Conteu-nos breument la història de la banda, qui la forma i d'on vénen els membres, on resideix el grup i en quines altres bandes heu participat etc?
Des de que vam començar, fa prop d'un any a Madrid, som Rudy King a la guitarra i veu, Mike Von Clubman al baix, Javi Hunka Hunka al saxo, Esteban Beatboy a la guitarra i Burning Serge a la Bateria i la veritat és que hem tocat a un munt de bandes abans de montar The Royal Roosters.

- Compagineu The Royal Roosters amb algun altre projecte actualment?
 Sí, Rudy King también está tocando con los Smooth Beans, donant-li al del reggae i l'rocksteady, Burning Serge amb la banda de garatge Screamin 'Witch Doctors i la resta som membres de Imperial Surferss, que ara estan en un periode de descans.

- En quins estils podriem dir es mou el so de la banda?
Ara mateix estem traient un munt de cançons noves basades en els estils que més ens agraden: el rock & roll i el R&B de finals dels anys 50, early soul, la música jamaicana, el garatge, el frat rock ...el primer single serà molr R&B, però ja veurem com evoluciona la cosa.

 - Parlem de referents, quins artistes influèncien clarament el grup?
Doncs per dir alguna cosa, clàssics del rock and roll: Sam Cooke, Little Richard, Gino Whasington / Motown, Blue Beat, Stax / Wailers, Kingsmen, Sonics / Ramones, Beach Boys, Elvis / el Doo Wop, la Cumbia psicodèlica, la britànica Invasió / Shakers, Els Salvatges, Micky i Els Tonys ... etc, etc, etc ....

 - De que es composa el vostre directe versions o temes propis?
 Hi ha de tot, però, més temes propis que versions. La veritat és que no parem de treure cançons noves al local.

- Teniu material enregistrar a l'estudi, esteu per gravar en breu potser?
Som una nova banda i es el nostre any de debut com aquell que diu, així es que a hores d'ara no tenim cap refere`ncia la mercat, però hem gravat el nostre primer single “I can’t breathe”  per al segell Alemany Soundflat Records. Ja està sonant a les ràdios i sortirà a la venda a l'octubre de 2015, però, continuem treballant dur en als magnífics estudis de  Big Cheff Recoding Service gravant cançons ammb la vista posada en un LP

- Quelcom més que afegir? parlem del futur per exemple
Fins aquest estiu, ens havíem dedicat a preparar un bon repertori tocant per Madrid i voltants. Aquesta tardor estem  començant a eixir fora, al Gambeat a Barcelona, ​​Rhythm & Beach de Castelló, a l'Shake-a-Round a Saragossa, a l'Soundflat Saló Bash a Colònia, a l'Purple Weekend de Lleó i uns quants aquest llocs qua anirem informant ... Moltes gràcies per l'entrevista i ens veiem al Rhythm & Beach !!

Vers. Castellano - Contad brevemente la historia de la banda, quien forma y de dónde vienen los miembros, residencia del grupo, otras bandas donde habéis participado etc? 
Desde que comenzamos, hace cerca de un año en Madrid, somos Rudy King a la guitarra y voz, Mike Von Clubman al bajo, Javi Hunka Hunka al saxo, Esteban Beatboy a la guitarra y Burning Serge a la batería y la verdad es que hemos tocado en un montón de bandas antes de montar los Royal Roosters. 
- Compaginais Royal Roosters con algún otro proyecto actualmente?
 Sí, Rudy King también está tocando con los Smooth Beans, dándole al reggae y al rocksteady, Burning Serge con los garageros Screamin’ Witch Doctors y el resto somos miembros de los Imperial Surfers, que ahora están en un periodo de descanso. 
- ¿En qué estilos podríamos decir se mueve el sonido de la banda? 
Ahora mismo estamos sacando un montón de canciones nuevas basadas en los estilos que más nos gustan: el rock and roll y el rnb de finales de los 50s, el early soul, la música jamaicana, el garage, el frat rock…El primer single será muy rnb, pero ya veremos cómo evoluciona la cosa.
 - Hablemos de referentes, qué artistas influencia claramente el grupo? 
Pues por decir algo, clásicos del rock and roll: Sam Cooke, Little Richard, Gino Whasington / Motown, Blue Beat, Stax / Wailers, Kingsmen, Sonics / Ramones, Beach Boys, Elvis / el Doo Wop, la Cumbia Psicodélica, la British Invasion / Shakers, Los Salvajes, Micky y los Tonys…etc,etc,etc….
 - De que se compone vuestro directo, versiones o temas propios?
 Hay de todo, pero más temas propios que versiones. La verdad es que no paramos de sacar canciones nuevas en el local. 
- ¿teneis grabación de estudio o habéis pensado grabar en breve? 
Somos una nueva banda y estamos debutando este año, así que, a día de hoy, no tenemos nada editado en el mercado, pero hemos grabado nuestro primer single “I can’t breathe” para el sello alemán Soundflat Records. Ya está sonando en las radios y saldrá a la venta en octubre de 2015, pero seguimos trabajando duro en los magníficos estudios de Big Cheff Recoding Service grabando canciones para un próximo LP. 
- ¿Algo más que añadir? hablemos del futuro por ejemplo.. 
Hasta este verano, nos habíamos dedicado a preparar un buen repertorio tocando por Madrid y alrededores. Este otoño estamos empezando a salir fuera, al Gambeat en Barcelona, al Rhythm and Beach en Castellón, al Shake-a-Round en Zaragoza, al Soundflat Ballroom Bash en Colonia, al Purple Weekend de León y unos cuantos sitios más que ya iremos informando…muchas gracias por la interview y nos vemos en el Rhythm and Beach!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew