Entrevista a... MOTS





- Qui són Mots? 
Mots és un grup de power pop barceloní que nodreix el seu só de variades influències a les que intenta fusionar en la mida de lo possible per donar un estil propi al grup. 

- D’on veniu? quan va naixer el projecte i qui composa la banda? 
Les dos integrants femenínes venen de tocar en un grup de blues (amb influències de jazz) i els altres integrants venim de l’ àmbit del punk rock, el power pop i l’ska. 
El nostre projecte va néixer fa un parell d’anys de la mà del Guifré i meva (Roger), i en molta part motivat per les habituals xerrades musicals que teníem al Daily Records i que ens va permetre veure que compartíem gustos musicals bastant similars. 
El grup està format per: Alex (veu), Laia (teclat), Guifré (guitarra),  Edgar (baix), Roger (batería).

- Participen els membres de la banda en altres projectes relacionats amb la música , altres bandes per exemple, clubs de selectors etc.? 
Ara mateix estem tots centrats nomès en Mots, excepte la cantant que segueix també amb el grup de blues. Jo punxo ocasionalment en festes soul o reggae. 

- Teniu algún material editat o esteu a la feina? 
El passat desembre va sortir en vinil el nostre primer EP que es diu “Toca Despertar” i està composat per 4 temes, l’ EP està també disponible en digital a Spotify, Amazon… 
Ara mateix estem preparant una serie de videoclips dels temes que composen l’ EP i a finals del mes D´abril entrarem a gravar el nostre segon single que estarà composat també per 4 temes i durà el títol de “Parla De Mí”. 

- Qui son els vostres referents, bandes, solistes...? 
Tenim forces influències perque els nostres gustos son bastant variats i van desde el soul i el reggae, al beat dels anys 60s, algunes coses de glam i pub rock dels 70s, punk rock , power pop i també ens agrada el só Manchester i el Britpop, de fet creiem que en els últims anys hi ha hagut una bona fornada de grups anglessos que actualitzen molts dels nostres gustos favorits; algunes d´aquestes bandes serían: The Enemy, Pigeon Detectives, Rifles, Dead 60s, Hard Fi, Miles Kane……; la majoría d’ aquests grups no han tingut gaire repercusió fora d’ Anglaterra però per Mots són clares influències.

- Com definiu el vostre so i el vostre estil doncs? 
El definiríem senzillament com pop carregat de múltiples influències però amb una línea comuna. No ens agraden les bandes que sonen com tres o quatre grups diferents (segons el tema) perquè acaben semblant més una orquestra que una banda. 

 - Que ens trobem si anem a vore a Mots en directe, en que es basa el repertori del grup? 
Ens trobem amb prop d’ una hora de pop melòdic però amb energía. El nostre repertori és actualmente d’una mica més d’ una hora (amb un 90%) de temes propis. 

- Quin es el futur inmediat de la banda? 
Com t´he comentat anteriorment ara estem centrats en la gravació del segon EP i l’ edició d'alguns videoclips. Esperem anar tocant en directe durant aquesta primavera i estiu, i entrar a gravar el nostre primer LP a partir d’ octubre. 
- Doncs, res més que afegir,  molta sort amb la banda.
Gràcies pel teu interès en el grup.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew