The Soulomonics, Soul i R&B des dels peus del Montgó

Com que de clàssics no viu l'home i ens encanta donar a coneixer noves bandes emergents, ací tenim el plaer de presentar-vos una banda amb un gust refinat i elegància suprema dalt de l'escenari, Soul i R&B des dels peus del Montgó, des de Dènia a la comarca de la Marina Alta, The Soulomonics.



-Quan i on naix la banda i que la forma ?
The Soulomonics neix d'una reunió d'amics els quals els encanta el soul i R&B, una una frase de Mati (guitarra) "Tinc un company que es la veu perfecta per això" i així vam decidir reunir-nos i provar uns temes. Els components som Héctor veu, Matias guitarra, Jose Luis baix, Jose D. bateria, Ángela saxo barítono, Jaume saxo tenor, Miquel trompeta

-Quines son les principals influències?
Les influències son Otis Reding, Eli Paperboy Red, The Sonics, etc... el que podem dir Soul i R&B clàssic i actual.

-Conteu-nos en que consisteix el vostre directe? 
Als nostres concerts fem tot tipuss de versions d'aquestos estils musicals, generalment comencem amb Eta James "In the basament", The Sonics, James Brown, Black Joe Lewis, Vernos Garret, etc... Temes ballables i a la vegada que ens fan gaudir a nosaltres dalt de l'escenari.

-Quins han estat els concert més importants o que millor record teniu?
Hi han diversos concerts a Pedreguer al pub Quatre, en San Pedro del Pinatar a The Corner, en Denia al Paddy Oconnell, fins ara han sigut normalment per la nostra zona.

-Teniu algun material editat a dia d'avui?
No tenim editat fins ara, però aquest any es posible que fem algo d'estudi, potser alguna versió i algún tema propi. El negoci musical a l'estat espanyol no recolza molt projectes com el nostre, tenim que fer-ho naosaltres mateixos amb molt d'esforç.

-Quin es el futur més inmediat de la banda?
El futur pasa per entrar a l'estudi com hem dita abans i editar-lo. Nosaltres seguirem actuant en directe que es el que més ens plena, ací us deixem les pròximes dates per si algú l'abelleix gaudir del millor SOUL AND R&B de siempre.

5 de diciembre, Puçol (L'Horta Nord), fira aternativa. 
7 de diciembre, Pub Paddy Oconnell, Denia (La Marina Alta)
21 de diciembre, Pub Quatre, Pedreguer (La Marina Alta)

Salutacions, The Soulomonics.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew