A la cabina de l'Allnighter... Pere Vegara

Des de Pedreguer (La Marina Alta) us presentem al Pere Vegara, un clàssic als plats a la zona d'Alacant i un dels protagonistes de la nit del dissabte al pròxim Aplec Modernista del Sènia, amb aquesta entrevista ens fem una idea de la selecció que oferirà el Pere per fer moure al personal.




- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
No podría parlarte d'anys, quasi podría dir que de sempre, de ben jovenet ja feia un programa de ràdio al poble amb els singles del meu pare i uns pocs dels que em podía comprar, ja que abans no gaudiem de tanta economia com els mes jovenets d'avuí, he tingut parentesi per cuestions de formar una famila (no pots desconectar del tot es imposible) pero ja fa unes temporades que he repres l'activitat amb molta força.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Soc dels que les meves sesión les faig amb 7",crec que es mes cómodo i moltes vegades podem apreciar una millor gravació que amb versio de lp.

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
El principal que m'agrada punxar son temes de Garatge, Freakbeat, Revival no se......podría dirte que puc tocar tots els palos, pero del que menys material discografic dispose es de Northern Soul, encara que dispose d'alguns dels classics d'aquets estil.
- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?

Per a mí, si soc sincer, després d'uns anys de paró, els que mes recorde son els de la represa amb les festes del CIRCLES CLUB D'ELX, cada punxada, cada lloc on compartisc música es especial pel motiu d'estar amb gent que coneixes, bona música i altres pd's dels que pots aprendre coses noves.

- Quines han estat les teves darreres adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Les meves últimes adquisicions son:
"Fermeture eclaire" de Delphine (versió en francés del tema "In the past" dels We people.Ep de la Bso , QUI? de Claudi Bolling on podem trobar el temas psych-mod "Strange magic".

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit 
Per començar la festa... Tax Man (Loose Ends)
Per calfar l’ambient... For Your Love (The Yardbirds)
Per mantindre el foc viu... Security (Thane Rushall)
El colofó... Time Won't Let Me (The Outsiders)
L’acomiadament... Circles (Les Fleur De Lys)





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew