FESTA D'ESTIU MONTEREY DISCOS, dissabte 6 a la Sala WAH WAH de València


El pròxim dissabte tindrà lloc la festa d'estiu de Discos Monterey tenda ubicada al numero 46  del carrer De Baix, al cor de Ciutat Vella, el Barri del Carme de València.Oberta als seus inicis al Carrer Ripalda del mateix barri, Discos Monterey es va traslladar a la seva ubicació actual fa només uns mesos, reinventant-se i donant l'opció de prendre't una cervesa o un bon combinat mentres decideixes quin vinil o CD, clàssic o de bandes actuals te'n portes, ja que ademés de ser tenda de discos, funciona com a qualsevol altre bar del barri. Així doncs pots trobar des de RnR 50, fins a Punk, Power Pop pasant per Garage, Psicodelia o el millor jazz entre altres tant en vinil com en disc compacte.
Per aquesta festa d'estiu Discos Monterey compta amb la presència dels barcelonesos Mossen Bramit Morera i Els Morts, qui vindràn a la ciutat del Turia a presentar el seu primer treball, un 7" de 4 temes ple del més sinistre RnR 50 i Garatge dels anys 60, editat per Jaguar Records i Discos Monterey i del que podeu trobar més informació només unes linies més a abaix, en l'entrevista que els vam fer fa només uns pocs díes.

Malauradament la banda que acompanyava als sinistres Mossen Bramit i Cia, els valencians Los Picamato no hi podràn ser presents i degut al poc de temps amb el que comptava l'organització, no s'ha pogut plenar aquest buit al cartell.

Per finalitzar  i per arrodonir la festa, Mr Fela Borbone farà les delicies del personal amb el seus vinils fins al tancament.

Festa d'estiu Discos Monterey 
Lloc: Sala Wah Wah, Campoamor 52 (zona El Cedre) València
Hora: 22:30 Hrs
Preu: 8€ anticipada (Discos Monterey, Bar Tulsa, Calyso Club), 10€ a la guixeta a la mateixa sala.     

   



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew