De Detroit a Kingston pasant per València. LIQUIDATOR BASH i MODERN BAZAR.

El pròxim dissabte dia 8 la ciutat de València tindra el plaer d'acollir unes quantes de les millors bandes del panorama Soul i jamaicà actuals. El que de ben segur seria un dels cartells de l'any en cas de compartir escenari, es distribuirà en dos grans events quasi escalonats, per una banda visiten la ciutat del Túria una de les millors bandes de Soul actuals, els granadins Al Supersonic & The Teenagers, qui amb el que podria ser perfectament el disc de l'any sota el braç, el seu recent estrenat "It's Alright" visitaràn la Sala Black Note de València i a l'altra banda de la ciutat i només 3 hores abans tindrà lloc la festa organitzada pel segell Liquidator Records, qui presentarà oficialment "The time is now" el nou treball dels valencians The Offbeaters, els del cap i casal es faràn acompanyar d'uns convidats de luxe, Rubén Lopez & The Diatones, i per si no hi ha prou un bon surtit de punxadiscos allargaràn ambdues festes.

Així doncs com a avançament a l'apartat setmanal dels millors events de la setmana, fem un repàs destacant de forma especial aquestos dos events.

Per fi l'esperada presentació de l'EP "The Time is Now", publicat per Liquidator, dels valencians The Offbeaters en la ciutat que els va vore naixer. I per a l'ocasió acompanyats d'una de les millors bandes del segell Liquidator, The Diatones amb el mític Rubén López (Malarians, Calaveras, Peeping Toms...) al cap. Per si no fos suficient es comptarà als plats amb punxadiscos de tots els punts de l'estat. Liderats per Toni Face, responsable del segell Liquidator, Rubén López (Black Up Sound BCN), Rudie Bam Bam (León) i Saúl Ska-bà (VLC) en el que serà sense dubte un dels events de la temporada. I ademés a un preu adaptat a la situació actual, 6 €.








Només 3 hores més tard, a les 23:00 hrs i a la part nord de la mateixa ciutat de València, lloc on es situa a la Sala Black Note, Realmodworld.com i Splendini’s Bazar presenten: “Modern Bazar”. Un nou club mensual a la ciutat de València dedicat a la música negra.

El primer d'aquestos events es centrarà en el Soul i tindrà com a plat fort els inmensos AL SUPERSONIC AND THE TEENAGERS, que estarán acabats d'arribar de la seva gira alemana i presentaràn el seu segón llarga durada “It’s Alright!” Soul i Crossover amb pincelalades de blues, molta esència British i l'omnipresent aureola del Northern Soul defineixen aquesta banda a la perfeccció.

Després del concert i com il.llustre convidat per a l'ocasió es comptarà amb el Pd alemá LARS BULNHEIM, un fixe a la plantilla del fantastic Soulshakers Weekender de Bamberg i habitual dels aniversaris del Movin' On de Barcelona. Els seus sets son un clar exponent de soul across the board, seixanter de qualitat, darrers descubrimients en quant a 70's i Crossover.

Però hi ha més, la nit s'allargará fins altes hores de la matinada amb alguns dels millors Pd. locals del generè afro-americà.

L'obertura de portes tindrà lloc a les 11:00 p.m. i el preu de l'entrada de 12 € (consumició inclosa). amb aforament limitat a 150 persones, per lo que es recomana reservar l'entrada enviant un mail a: info@realmodworld.com o josemardi@yahoo.es) o adquirint-la directament a www.blacknote.com.

 *Pròxim MODERN BAZAR  19 de juliol amb una nit dedicada al Boogaloo i al Latin Soul de la ma de The Faih Keepers.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew