Entrevista a... MARINA BBFACE &THE BEATROOTS

No hi ha cap dubte que el Soul viu un moment fantàstic, si ens entestem en fer clasificacions i parlem de Soul blanc, trobem bandes actuals de moltissima qualitat, a l'estela d'un ja clàssic James Hunter, trobem a Eli "Peperboy" Reed i més concretament a casa nostra amb les gironines Pepper Pots, doncs d'aquestes últimes prové la Marina Torres, vocalista de la banda protagonista de la nostra entrevista d'aquesta setmana, el gironins Marina BBface & The Beatroots ens conten breument de que tracta aquest projecte, banda de la que estem segurs molt prompte vorem voltar arreu dels escenaris de tot el país i que amb certesa conrearà les millors critiques.



-Què es Marina BBface & The Beatroots, projecte nou o paral.lel?
Marina BBface & The Beatroots es un projecte nou que neix de la necessitat de la cantant Marina Torres de fer un projecte nou, sense convencionalismes però amb l'anima de les influències clàssiques de Soul i Funk, aconsegueix trobar un equip humà implicat i amb la mateixa visió de la música, per poder crear junts lliurement.

-Qui forma i d'on venen el membres d'aquest nou projecte?
Marina Torres va ser fins fa poc cantant de The Pepper Pots, Frank Montasell va ser el guitarrista de Sol Lagarto, Hèctor Moras es el baixista de Cardova i Chocadelia Internacional i Raúl Perez entre d'altres projectes es baterista de Llúmia.

-Quin o quin es l'estil central de la banda?
L'estil es Soul/Funk/Rock dels 70's però amb una visió mes moderna.

-Així doncs les principals influències del grup son artistes com...?
Infinites influències que van desde Yvonne Fair i Ann Peebles fins a Betty Davis o Ike & Tina Turner.

-En que es basa l'espectacle en directe, versions, adaptacions, temes propis...?
Vam començar amb versions de temes dels 70's molt arrenjades i poc a poc anem introduïnt temes propis que en breu gravarem en forma de EP.

-Hi ha material a la vista pel que veig?
De moment hi ha una demo de 2 temes que podeu trobar a la nostre web de reverbnation, i el mes que ve ja treurem un single amb 2 o 3 temes.

-Quin es el futur inmediat de la banda?
Treure el single de 2 o 3 temes, i posar-nos ja a preproduïr el nostre primer EP. I fer tants concerts com poguem.

Moltes gràcies i una abraçada!!!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew