Entrevista al programa de ràdio REGGAE DROP de Saragossa.




-Qui hi ha darrere dels micros?
Darrere dels micros estem la senyoreta Soul I el Senyor rata, dos frikis de la mùsica i més concretament dels sons negres.

-Els inicis, como surgeix la idea de fer un programa de radio?
Al CSO Kike Mur es va crear una radio lliure (Radio Chabolo) i verem l'oportunitat de fer un programa de ràdio sobre la música que es agradava. Els primers programes ens varen costar una mica per la falta d'experiència i perque les instal.lacions eren un poc precàries. Amb el temps hem aconseguit millorar l'equip i també nosaltres mateixos ens hem anat soltant un poc més.
Com anécdota podém contar que el nostre primer programa no el puguerem gravar malgrat encarq ue es va emetre. Per això blog comença ambel programa nº2.

-Quins estils sonenn al programa?
Els unics estils que mereixen la pena (jajaja)
Si que ens centrem en uns estils més o menys concrets: música jamaicana, R&B, soul... Però això no lleva per a que posem alguns estils próxims als ritmos abans mencionats, però no estrictament d'aquets, i com diu la nostra falca... "MUERTE AL PUNK!!"


-Quin format te habitualment el programa?
Simplement posem música perque tampoc som un erudits musicals, lo que sí fem es contar l'informació que trobem de les cançons i si hi ha alguna curiositat millor que millor ja que no ens agrada donar la tabarra!

-Dugueu a terme alguna altra activitat relacionada amb el programa, punxades, allnighters, concierts...?
Un de nosaltres sí que es Dj local i monta saraos on pot des de fa ja un temps.Estem veient de fer una festa del programa, pero més endavant...



-Com esta l'escena baturra referent a bandas, locals etc.?
A la ciudad hi ha un programa de ràdio, Skándalo en las Ondas, que porta en actiu molts anys i que ens ha servit d'ajuda per a fer el nostre programa. En quant a concerts, hi ha un col.lectiu el Black & White que porta organitzant concerts des de fa temps i son els que fan que l'escena no mora ací a Saragossa. I referent a les bandes están: El Último Skalón, The Faith Keepers, The Magnetophones...Salutacions des de Reggae Drop. 







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew