HARRY J ALLSTARS Liquidator, Trojan Records 1969


HARRY J ALLSTARS - LIQUIDATOR
Trojan Records 1969
Early Reggae

Liquidator, la cançó que dona nom al disc editat per Trojan l'any 1969, es un dels himnes skinhead per excel.lència, la qual segurament hauras escoltat milions de vegades i si encara no ho has fet estas tardant, ja que es un dels temes més coneguts en la història d'alló que es coneix com ritmes jamaicans.
Harry Jhonson més conegut com Harry J era un famós productor jamaicà, conegut principalment per ser propietari de Harry J Studios, local on gravava entre altres un tal Bob Marley als anys 70, encara que  per les seves mans pasaren molts altres grans artistes com ara Sylvan Morris, The Heptones o Melodians entre un llarg etc. 

Va començar la seva carrera musical tocant el baix en la banda The Virtues, apareguent com a productor per primera vegada l'any 1968 creant el seu propi segell Harry J, un acord amb Coxsone Dodd li va permetre més tard utilitzar els estudis de Studio One, un del seus exits més notables va estar el tema "Young, Gifted & Black" de Bob Andy & Marcia Griffiths.
L'any 1969 va enregistrar el single Liquidator, junt amb altres cançons en la mateixa linea i que es recullen en aquest recopilatori, el qual edità ell mateix a traves de la subdivisió de la que disposava en Trojan Records. El treball es un recull de melodies de Early Reggae propietat de Harry J on el Hammond es fa protagonista indiscutible. 

De la portada cal dir que durant molts anys ha estat envoltada de misteri, degut al desconeixement de la identitat del protagonistes, misteri que va desvetllar  molts anys després de que apareguera el disc, Rob Bell, antic treballador de Trojan Records durant els anys 68 fins al 72 (si vols saber qui son hauràs d'investigar) Finalitzaré calificant el disc d'imprescindible.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew