sábado, 22 de diciembre de 2012

Els grans de Jazz en imatges per ROBERTO POLILLOPorta des de 1962 (quan tenia 16) fins a 1974 fotografiant als músics de jazz més importants de l'època, ha documentat més de 100 concerts de jazz, per a la revista italiana "Jazz Música", dirigida pel seu pare Arrigo, qui era un crític de jazz molt conegut, organitzador de concerts i historiciador de jazz.

Abbey Lincoln
Una exposició permanent de les seves imatges de jazz romàn a la Fortezza Medicea deSiena, al Jazz Foundation de  Siena, on hi ha un Centre d'Estudis de Jazz dedicats a la memòria del seu pare.
Les seves fotos han estat publicats principalment en revistes de jazz, incloent Jazz Música, Jazzit, Jazz Magazine i altres, també en LP i caràtules de CD, i altres llibres, incloent Jazz Stasera del seu pare, ha presentat nombroses exposicions personal a Italia.

El 2006 va publicar un llibre fotogràfic, amb una àmplia mostra de les seves fotografies de jazz: Swing, bob & free - jazz degli anni Il 60. on es poden trobar gran quantitat de les seves imatges.


Miles Davis

Thelonious Monk

John ColtraneNo hay comentarios:

Publicar un comentario