Art en imatges fotogràfiques de la ma d'ESTHER BELLÊPOQUE


Va estudiar a Madrid on va cursar els seus estudis superiors de fotografia, va començar treballant per Daylight Studios a Madrid assistint en produccions per a Vanity Fair, Vogue, Carolina Herrera, El País Semanal…etc  amb fotógrafos estatals e interestatals com Jordi Sierra, Manuel Outumuro, Michal Novak o Annie Leibovitz.
Ha realitzat diversos cursos i talleres entre els quals es troben: taller de fotografía analógica amb Pepe Frisuelos, Curs de retoque digital amb Jose María Mellado.
Les seves primeres exposicions col.lectives tingueren llocal Festival de Primavera de Ciudad Real, Madrid i el passat festival Euro YeYe de Xixón entre altres. Actualment viu i treballa a Londres.

Si li preguntes com defineix la seva fotografia i quin és el seu camp respón lo següent:
"No sabria definir la meva fotografía en tant sols una paraula o vincularla a un camp molt concret. He treballat i treballle per a grans fotógrafs de moda, assistisc a altres que només es dediquen a fer retrat, he cobert encarrecs per a agències d'informació com Agència Efe… imagine que tot allò ha influit a l'hora de fer les meves pròpies fotos. 
Per mi l'estètica compta un paper fundamental en una imatge. Necessite que parle del que parle, l'imatge siga bella, elegant, de ahí que els anys 60 siguen quasi sempre l'estética que agafe, no existeix millor década en térmes d'elegància, classe i minimalisme. “


 

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew