A la cabina de l'Allnighter, des de la capital del Túria MANEL RAMODNE


- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
Fa uns 10 anys vaig començar a punxar musica. Va ser una extensió de la meua afició per la música pop, el col.lecccionisme discogràfic i amistats que s'hi dedicaven. Primer vaig començar punxant Powerpop en general, UK Punk 77 i punk-pop i després 60's sounds (R&B, Beat, Garage i ritmes mod britànics). He punxat acompanyat d'alguns amic, normalment un, en tandes o mà a mà (cadascú un tema) encara que aquest no el recomane si no coneixes molt el teu partener.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
En relació al format, he de dir que col.leccione només vinils, de 7" i 12" polsades, encara que també, com no, tinc alguns cd's encara que no m'agraden, elsl porte més per necessitat que altra cosa. No es pot tenir de tot, en cd hi ha molt de genere encara i jo tinc pocs diners per gastar en vínils (sóc a l'atur actualment) i part que els incunables de vinil són massa cars per a mi.

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys?
Sóc aficionat a molts tipus de música des de els anys 50 a l'actualitat i punxe segons el garito. Al magazine club faig sessions de punk-pop, garage sixtie i revival, rock and roll. Al swan i festes mods o sixties pose R&B blanc anglés, Blue eye soul i algo de soul negre ballable.

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
Els millors moments dels anys de punxar per ací i allà sempre són quan en acabar la gent te ve i et felicita per aquest o aquell tema o per l'estona tan divertida que han passat.
Els pitjors són quan tot ix malament, l'equip falla, el vinil està brut o picat, el cd vota, la gent va borratxa o és estúpida, et molesten moscons o pedigüenyos de cançons, no trobes el surc, no et paguen, et multen aparcant o et foten els discos i cd's o els perds. així és la nit.

-Quines han sigut les darreres adquisicions i que estas desitjant mostra ral món?
Les darreres adquisicions, a vore, Alternative TV: The image has cracked, uns singles del grup Suedehead i la reedició del recopilatori de soul 60 español Sensacional soul volum 1.

  • Top 5
  • 1) Action: Place. 
    2) Los Iberos: Corto y ancho 
    3) Clayton squares: Imagination. 
    4) Flirtations: Someone out there. 
    5) Small faces: All or nothing.

5 temes per a cada moment de la nit

Per començar la festa.. 
Animals: Gonna send you back to walker
Per calfar l’ambient... 
Larry Willians: bony marony
Per mantindre el foc viu...
Lee Dorsey: Do re mi
El colofó... 
Ronnie Jones: My love
L’acomiadament...
Georgie Fame: Something




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew