2002-2012, 10 anys sense Joe Strummer, vocalista de The Clash


Avuí es compleixen 10 anys de la mort del cantant i compositor Joe Strummer, conegut per ser la cara i veu de bandes com The Clash, The 101'ers, The Latino rockabilly War o The Mescaleros, ademés de diverses col.labracions amb bandes de tot pelatge i composicions per a pelicules, com els temes Love Kills i Dum Dum Club en la pelicula Sid & Nancy.
El 22 de desembre de 2002 Joe Strummer se'n anava als 50 anys d'edat victima d'una aturada cardiaca, deixant enrere una extensa carrera musical de lo més diversa.
Servisca aquest xicotet article com a homentatge:

A l'hora en fem resó del documental I Need a Dodge! Joe Strummer on the run el qual es troba en aquest moment en fase de postproducción i necessita cobrir les despeses de les licencies de música i arxiu que son necessaris per acabar el documental. Si vols contribuir mab una xicoteta aportació al projecte, s'ha llançat una campaña de Crowdfunding en www.indiegogo.com/ineedadodge. A canvi de la teva contribució, ofereixen incloure el teu nom als credits finals i en la web, una samarreta oficial, un tour per Barcelona en un Dodge clássic del mismo model que el de Joe, una participació com productor associat o una participació com a patricinador oficial. Tens tota la info en el següent video:








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew