UN SUEÑO, UNA GENERACIÓN el nou treball d'ARTE POP


Aquesta mateixa setmana ha vist la llum "UN SUEÑO, UNA GENERACIÓN" el primer treball dels castellonencs ARTE POP, banda la qual ja varem tindre el plaer d'entrevistar fa uns mesos enrere a l'Allnighter (entrevista ARTE POP). La banda castellonenca esta formada per Paco Vila veu i guitarra (Flechazos/Los Buhos), Pere Safont al baix (Los Buhos) i Jaume Tarrega a la bateria.
A "UN SUEÑO, UNA GENERACIÓN" trobem des de Power pop a R&B, pasant pel Mod Revival de les bandes angleses de finals dels anys 70 i inclús algunes pinzellades de pre-psicodelia. La composició tant de la música, com de la lletra han estat obra de  Paco Vila vocalista i guitarra del grup, encara que es fa patent l'experiència i qualitat de la resta de membres de la banda durant tots el temes el disc.
El treball com he dit abans s'ha posat a la venda aquesta mateixa setmana en format CD, editat per Bell Boy Records, segell propietat de la banda.

Si estas interessat en adquirir aquest treball al preu de 10€ (més 2€ de despeses d'enviament) només cal que et poses en contacte amb l'Allnighter, escribint-nos al nostre correu, allnighterproduccions@gmail.com o al facebook del blog http://www.facebook.com/Allnighterproduccions i te'l farem arrivar.

Altres punts de distribució a falta d'ampliar:

Contractació:
bellboy67@hotmail.com






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew