THE UPSESSIONS, Sala Four Seasons, Castelló (La Plana) 09/11/2012

Dijous passat començava la programació de concerts amb motiu del 10é aniversari de Jamaican Memories Castelló, com ja havien anunciat dies abans a l'Allnighter, i dic de concerts perque al voltant d'ells, setmanes enrere, la gent del col.lectiu de difusió i promoció de la musica jamaicana a la ciutat de Castelló, venia fent un seguit d'activitats relacionades amb aquesta música i la cultura de l'illa caribenya.

Dins la programació del 10é aniversari hi havien xerrades a la Universitat Jaume I de Castelló, mercadets de discos, esmorçars al Casal Popular de Castelló tot ambientat com no podia ser menys per música jamaicana.  El plat fort, tot un cap de setmana ple de directes i punxades per diferents locals de la ciutat, amb Djs que han passat per les cabines dels millors locals de la capital de La Plana, durant aquestos 10 anys de la ma de Jamaican Memories, com el local Paco Vila, els valencians Saul Ska-ba o Miquel Scorcher, altres vinguts per a l'ocasió com Manel Tarascó de Dance Crasher Sounds, bandes de primer nivell dins el panorama jamaicà estatal i europeu, com Smooth Beans, Begoña Bang Matú & the Shake it ups o els holandesos The Upsessions.

Ací qui suscriu aquestes linies, malauradament, només va poder arrimarse a vore aquestos últims, però he de dir que vaig quedar encantat amb el so, l'ambient, la banda, l'organització etc. i es que sempre es un plaer deixar-se caure per La Plana per gaudir d'una bona jornada d'Early Reggae o altres sons similars acompanyat de bona gent i personatges diversos.
A continuació us deixe una xicoteta mostra del que es va poder viure aquest cap de setmana a Castelló, i a esperar el següent aniversari, enhorabona als organitzadors. La Plana es jamaicana!











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew