FINGERSMITHS+THE MOVEMENT, Sala El Loco, València 23/9/2012

Gran concert el que varem presenciar ahir a la Sala El loco de València, malgrat la fluixa afluencia de públic, els que allí estiguerem gadire d'una bona dosis de RnR.
Cap a les 21.00 Hrs eixien a l'escenari The Fingersmith,  Punk rock melòdic ben elaborat a l'estil dels classics nord americans dels 90, Descendents, All etc. els valencians durant al voltant de 45 minuts, desenvoluparen el seu propi repertori, entre les que es troben els temes del seu primer treball editat, un mini LP nomenat The first one songs, així doncs compliren amb el seu paper i marxaren deixant una bona impressió entre el públic.



Cap a les 22:00 eixien a escena el plat fort de la nit, The Movement, si calguera resumir el show dels danesos en una paraula, sense dubte sera energia, i aquesta energia la saberen transmetre al públic present a la sala des del principi fins al final, no decaiguent en cap moment del show. Amb un só fantastic com sol ser a la Sala El Loco, una posada en escena impecable, i una contundència i intensitat de gran alçada, Lukas Sherfey i companyia anaren fent un repàs a tot el seu repertori, temés com Karl Marx, More Products, How come etc. sonaven a un ritme frenetic, tot  intercalats entre temes del seu nou treball Fools like you. Així fins completar quasi hora i mitja d'un espectacle brutal,  deixant-nos amb ganes de vore'ls prompte de nou per aquestes terres.






A continuació una mostra del que es pugué vore la pasada nit a la Sala El Loco de València.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew