La màgia de GEORGE BENSON a València



La ciutat de València tindrà l'honor de rebre el pròxim dimecres 11de Juliol una llegènda viva del Jazz i Blues, sense dubte un dels millor guitarristes de tots el temps, George Benson.
El guitarrista de Pittsburgh (EUA) visitarà la capital del Túria dins del cicle de concerts que cada any organitza l'ajuntament als Jardins de Vivers, conegut com la Fira de Juliol.
Benson començà la seva carrera musical tocant pels clubs nocturns de Pittsburgh, la seva ciutat natal. A principi dels 60 es va unir al grup del teclista Jack McDuff,  més tard treballà com a music de sessió, fins recalar en el combo de Miles Davis, amb qui gravà Miles in the sky.
Influenciat per grans de la guitarra com Wes Montgomery va gravar el seu primer àlbum com a artista principal, The new boss guitar l'any 1964, malgrat continuar acompanyat per McDuff.
Després vindrien mes de 70 albums de jazz influènciats pel soul i el blues, fins a el seu darrer treball d'estudi Songs & stories l'any 2009 i Guitar man el 2011, on Benson fa un repàs a alguns temes d'altres artistes de re-nom com: My cherry amour de Stevie Wonder o I want to hold your hand dels Beatles.

11 de juliol de 2012, 22:00 hrs
Jardins de Vivers, València, preu 40€


             
                                                                                                                                          








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew