THE SLACKERS + LE GRAND MIÉRCOLES (Selectors: Two Cool Cats + Miquel Injection)

Després del reportatge gràfic, cortesia de la Sra krisSka69, ens arriva la crònica de la ma d'algú que va viure l'event en primera persona, el Sr Miquel Injection, part responsable en l'organització del concert i encarregat de mantindre a la gent ballant després de l'actuació, com no, li donem les gràcies per fer-nos una idea del que allí es va viure, als que no puguerem asisitir al concert.


The Slackers
The Slackers


Le Grand Miércoles
THE SLACKERS + LE GRAND MIÉRCOLES (Selectors: Two Cool Cats + Miquel Injection)
Data: 30/04/2012
Sala: Wah-Wah (València)
Públic: més de 250 aficionats al ska i al ball sense descans

Hi havia ganes de tornar a veure als reis del Ska a Nova York (desbancant als eterns TheToasters) que amb més de vint anys de carrera han deixant una emprempta pròpia amb el seu ska, rocksteady i reggae amb tocs de jazz, soul i fins i tot, de rock&roll.

Un directe contundent que repassa els seus últims vint anys de carrera amb temes dels seus discos, "The Question", "Close My Eyes" o "The Greatest Rocksteady swindle", capitanejats pel Bob Dylan de la música jamaicana actual, Vic Ruggiero.
 
Tot això ben acompanyat per una de les bandes valencianes més originals i amb més projecció del Cap i Casal, "Le Grand Miércoles", una perfecta barreja de The Ventures i The Skatalites, pot deixar atònits als més puristes, però la seua contundència fa que aquesta banda arrossegue cada vegada més seguidors, a dins i a fora de València.

La guinda del pastís d'aquesta memorable vetllada la posaren abans, durant i després, els selectors: Two Cool Cats i Miquel Injection que amenitzaren la nit amb el seu mestratge darrere dels plats. Tot un luxe per a una nit de luxe."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew