BANDITS a Les matinals del Four Seasons

BANDITS Ska i rocksteady de bon mati.

Díes abans ens feiem resó d'aquest event, reproduint  l'article de la web de Espai Menut (www.espaimenut.com) que anunciava un concert per a xiquets.
Doncs aquest event no era un altre, que l'actuació de la banda castellonenca The Bandits, dins Les matinals del Four Seasons, iniciativa llançada conjuntament  pel personal de la sala i l'asociació Espai Menut, que tracta d'introduir la música i podriem dir la música amb bon gust o ben elaborada entre els més joves.
En quant als encarregats d'animar la festa matinal, The Bandits, una banda formada per nou músics que practica un  ska, rocksteady de lo mes fresc  i que compliren de bon troç els seu comès, que no era un altre que fer ballar a una sala plena de gom a gom de xiquets i pares, entusiasmats per la iniciativa i pel bon fer de la banda skatalitica, cal afegir que aquests últims  adaptaren el seu repertori per a l'ocasió, introduint temes infantils en clau jamaicana, tot barretjats amb el seu repertori habitual, tot un  encert.

Sense dubte una gran iniciativa, que s'agradeix entre els que ja tenim en família i no podem gaudir al 100% del events nocturns. Estarem atents a pròximes convocatories.

A continuació algunes imatges de la festa i un petit video.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew