A la memòria d'en JOEY RAMONE




Joey Ramone, de nom real Jeffry Hyman (Forrest Hills, Nova york, 19 de maig de 1952 – 15 d'abril de 2001) fou membre fundador del grup Ramones i pioner del punk rock

Durant la seva infància i adolescència va tenir problemes mentals que el van fer ingresar en un centre psiquiàtric. En unmoment donat de la seva vida va conèixer John Cummings (Jhonny Ramone) i Douglas Colvin (Dee Dee Ramone), amb els que va formar Ramones com a bateria. Posteriorment, amb l'addició de Thomas Erdelyi (Tommy Ramone) com a nou bateria, Joey va passar a ser el cantant (anteriorment ho era Dee Dee), juntament amb en Johhny amb qui el separava una llarga enemistat deguda a diferències polítiques i, fonamentalment, a que en Johnny es va casar amb una nòvia d'en Joey, van ser els dos membres que romangueren fixos durant tota la carrera del grup.
Abans de morir, amb el grup ja separat, va publicar un àlbum en solitari amb el títol Don't Worry About Me, en el qual participà Marky Ramone i el germà de'n Joey (Mickey Leigh, guitarra), entre d'altres. En Joey va escriure cançons com ara «Maria Bartiromo», dedicada a la locutora de programes d'economia amb el mateix nom. També amb posterioritat a la seva mort, una cantonada del carrer Bowery de Nova York, pròxima al club CBGB's, va ser anomenada «Joey Ramone Place» en el seu honor, com a reconeixement a la seva carrera i influència al món de la música.
http://www.joeyramone.com/ 












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew